Torredembarra - 977 64 42 60 · Tarragona - 977 22 00 53 info@amprogrup.com

Locals comercials - Torredembarra - 2.000€ MES

Descripció

Aquest encantador local ubicat a la Plaça de les Monges a Torredembarra es presenta com una oportunitat única en un enclavament cèntric i altament transitat. Amb un generós espai de 138.60 m2 coberts, aquest local ofereix una distribució ideal per a diverses activitats comercials.

En entrar al local, es destaca una àmplia sala que compta amb un bonic aparador que ofereix vistes privilegiades a l'animada plaça. Aquest aparador no només proporciona una visibilitat excel·lent per atraure els transeünts, sinó que també omple l'interior amb llum natural, creant un ambient acollidor i atractiu.

A l'interior, trobareu una sala addicional que es pot adaptar a diferents necessitats segons l'ús que voleu donar a l'espai. A més, el local compta amb un espaiós magatzem, proporcionant una solució pràctica per a l'emmagatzematge d'inventari o altres elements necessaris per al negoci. També s'hi inclou un lavabo, assegurant la comoditat tant per a clients com per al personal.

Amb els seus 138.60 m2, aquest local ofereix una àmplia versatilitat i moltes possibilitats per a la creativitat en termes de disseny i de disposició. Ja sigui que estigui pensant a obrir una botiga, una galeria o qualsevol altre tipus de negoci, aquest espai proporciona el llenç perfecte per donar vida a la seva visió empresarial.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació o per programar una visita. Som aquí per ajudar-lo a explorar totes les oportunitats que aquest espai únic al centre de Torredembarra té per oferir.

Característiques


Referencia
892
Tipus
Locals comercials
Província
Tarragona
Població
Torredembarra
Zona
Centre
Construïts
170 m2
Preu
2.000€ MES

Extres


Formulari de contacte

NOTA: La informació d'aquesta propietat pot haver canviat, per tant no som responsables de la fiabilitat de la informació, per favor contacti amb nosaltres per conèixer les característiques exactes.